fbpx

Uw kredietpartner

Eigenaar worden

ONLINE AANVRAAG

1

Hypothecair

2

3

4

Mensualité :
Montant :
Durée :
TAEG* :
Coût total :
(*) Taux fixe durée 10 ans - Quotité < 60% - sous conditions - sous réserve d'analyse
(**) Taux nets du crédit. Ces taux ne sont pas les TAEG (taux annuel effectif global) qui sont calculés de façon personnalisée car doivent tenir compte de paramètres tels que assurances, frais de dossier, frais d’expertises si nécessaire,…
(***) Les mensualités sont basées sur la méthode de calcul "Hypo Plus". Elles sont progressives dans le temps et pour une quotité de 85%. Le tableau d'amortissement détaillé est disponible sur demande.
Prospectus et tarifs de nos partenaires à télécharger : cliquez ici

Accueil » Hypothecaire lening » Lenen en eigenaar worden

Hypothecair krediet: word eigenaar! 

Een hypothecair krediet afsluiten met Krediet 2000 heeft tal van voordelen: 

  • U betaalt geen huur meer die in rook opgaat. 
  • U weet zeker dat u een vaste of veranderlijk en lage rentevoet krijgt voor uw hypothecair krediet.
  • Wij houden uw hypothecair kredietcontract altijd in het oog. Mocht het op een bepaald moment voor u interessanter zijn om de rentevoet van uw hypothecair krediet te herzien, dan is het onze rol om u op de hoogte te brengen! Dan kunt u uw hypothecair krediet afkopen tegen het beste tarief! 
  • Als trouwe financiële partner streven wij ernaar om u de beste begeleiding te bieden door de hele markt af te speuren naar de meest geschikte formule en de beste rentevoet, in alle objectiviteit. 

Hypothecair krediet
Uw huis kopen met een hypothecair krediet bij Krediet 2000

Een hypothecair krediet en u wordt eigenaar

 U wil een huis, een appartement of bouwgrond kopen maar u hebt er niet de nodige middelen voor? U droomt er al jaren van om uw stekje te renoveren? Wacht niet langer en geef uw onroerende projecten concreet vorm!

EEN HYPOTHECAIR KREDIET ONDER VOORDELIGE VOORWAARDEN

Geld lenen tegen voordelige voorwaarden? Daarvoor moet u bij Krediet 2000 zijn. Kies tussen een vaste, een variabele of semi-vaste rentevoet en bepaal ook de duur voor de terugbetaling van uw hypothecair krediet (vaak tussen 10 en 30 jaar). De terugbetaling wordt gegarandeerd door een hypotheek op uw goed. Dit mag trouwens ook een opbrengsteigendom zijn.

TOTAAL HYPOTHECAIR KREDIET

Wij zijn de specialist in de totale lening, dit wil zeggen dat wij u 100% lenen van de som die u ons vraagt: u moet dus geen eigen middelen inbrengen. Het bedrag van de hypothecaire lening hangt uiteraard af van uw maandinkomen. Wij analyseren samen uw mogelijkheden, gezien bij het hypothecair krediet ook kosten horen, zoals de registratiekosten, de kosten voor de kredietopening, de notariskosten, …

Contacteer ons

Hypothecaire lening
Simuleer uw lening

HYPOTHECAIR KREDIET, HYPOTHECAIRE LENING … KUNT U NOG VOLGEN?

Voor veel mensen hangt er nog altijd veel mist rond de procedure voor een krediet, die vaak veel vragen oproept. Soms kan dit een rem zetten op de aankoop van het huis of het appartement van uw dromen. Of misschien begint u er zelfs niet eens aan. Aarzel niet langer en zet de stap met Krediet 2000: ons team, dat deskundig is in hypothecair krediet en hypothecaire lening, geeft graag antwoord op al uw vragen en ondersteunt u om deze zowat belangrijkste stap in uw leven te zetten.

EEN HYPOTHECAIR KREDIET IN ALLE TRANSPARANTIE EN VEILIGHEID

Beschikbaarheid, veiligheid, vertrouwen en transparantie zijn de grote trefwoorden. Dat u uw dromen waar kan maken, dat motiveert ons elke dag weer! Wij beheren elk dossier met bijzondere aandacht en trachten voor elke klant de beste rentevoet en de meest geschikte formule in elke situatie te vinden. Een ontmoeting met ons zal u erg veel tijd doen winnen, want wij vergelijken objectief alle kredietformules die de banken en andere leningverstrekkers voorstellen. Bovendien kennen deze ons tarieven toe die voordeliger zijn dan voor particulieren, waar wij u natuurlijk met veel plezier partij doen van trekken. 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING OM UW HYPOTHECAIR KREDIET TE KRIJGEN

Wij begeleiden u van a tot z, in een vertrouwensrelatie, door voor u de goedkoopste en voordeligste oplossing te kiezen. 

U moet ook weten dat onze diensten niet stoppen eens u uw goed hebt gekocht, want wij blijven uw hypothecair contract beheren en houden de markttarieven voortdurend in het oog. 

U kunt uw hypothecair krediet aanvragen met het online formulier, via e-mail of via één van onze agentschappen. Een deskundige staat voor u klaar met alle antwoorden.

Simuleer uw hypothecaire krediet

Vragen omtrent hypothecaire leningen ? U heeft een hypothecaire lening nodig ?

Een team dat naar u luistert en klaar staat om al uw vragen te beantwoorden !