fbpx

Kredietpartner

Investeer in opbrengsteigendommen met Krediet 2000

ONLINE AANVRAAG

1

Hypothecair

2

3

4

Mensualité :
Montant :
Durée :
TAEG* :
Coût total :
(*) Taux fixe durée 10 ans - Quotité < 60% - sous conditions - sous réserve d'analyse
(**) Taux nets du crédit. Ces taux ne sont pas les TAEG (taux annuel effectif global) qui sont calculés de façon personnalisée car doivent tenir compte de paramètres tels que assurances, frais de dossier, frais d’expertises si nécessaire,…
(***) Les mensualités sont basées sur la méthode de calcul "Hypo Plus". Elles sont progressives dans le temps et pour une quotité de 85%. Le tableau d'amortissement détaillé est disponible sur demande.
Prospectus et tarifs de nos partenaires à télécharger : cliquez ici

Opbrengsteigendommen: een opportuniteit voor investering

Goed nieuws indien u wilt investeren in opbrengsteigendommen om nadien te verhuren ! De financieringsmogelijkheden zijn groter dan voor een klassieke woonst.

Investeren in opbrengsteigendommen

U heeft een vastgoed gevonden, een appartement of een huis om te verhuren ?

De lage rente maakt het investeren in een opbrengsteigendom aantrekkelijk.
De aankoop van een opbrengsteigendom is gewoonlijk gefinancierd door een klassieke lening, evenals een woonst. Er bestaan ook niet , echt significateive verschillen tussen de rentevoeten en leningmogelijkheden.

Hypothecaire lening en opbrengsteigendommen

Er bestaan andere mogelijkheden dan de klassieke lening.

 

WEINIG EIGEN VERMOGEN

Het bestaand vastgoedpatrimonium kan hiervoor in aanmerking komen . U heeft een bestaande lening voor uw woonst die ondertussen al ver afbetaald is ? U mag in dit geval een nieuwe lening aanvragen voor een opbrengsteigendom en de notariskosten hieraan verbonden, door een bijkomend hypotheek op het bestaand vastgoed te nemen.

EEN “BULLETKREDIET” AANVRAGEN

U beschikt over voldoende kapitaal voor uw nieuwe aankoop maar wenst dit niet te gebruiken voor uw project ? U verwacht in de nabije toekomst een hoge geldsom omtrent een levensverzekering of de verkoop van een ander vastgoed ? U mag in dit geval een “bulletkrediet” overwegen.

Het eigenschap van zo’n krediet is een lening op vast termijn, zonder afbetaling van het kapitaal tijdens de duur van deze lening. Met andere woorden, u betaalt maandelijks (of periodiek) enkel de intresten. Het voordeel hiervan is dat de maandelijkse aflossing veel minder zwaar weegt dan in een klassieke hypothecaire lening. Vergeet wel niet, dat dit op het einde van het krediet wel duurder uitkomt omdat u op het volledig geleend bedrag intresten afbetaalt tijdens de volledige duur.

EEN HOGERE INVESTERINGSMOGELIJKHED

Indien het opbrengsteigendom verhuurt wordt, gaat de bank rekening kunnen houden met de huurinkomsten om uw leningscapaciteit te berekenen.

Let op ! Hou wel rekening met het feit, dat de toekomstige huurinkomsten enkel in aanmerking komen voor 80% (en niet 100%). De reden hiervan is dat uw vastgoed misschien niet constant verhuurt zal zijn.

Uw kredietpartner
Krediet 2000, Uw partner
sinds meer dan 30 jaar

Onze agentschappen

Krediet 2000 is overal in België aanwezig. Vindt het dichtstbijzijnd kantoor.

Neem contact op met het dichtstbijzijnd kantoor

FAQ

U wenst een lening aan te gaan ? Krediet 2000 beantwoordt al uw vragen.

Wie kan een hypothecair krediet aanvragen?

Hypothecair krediet Wie kan een hypothecair krediet aanvragen?   DE VOORWAARDEN VOOR DE AANVRAAG VAN EEN HYPOTHECAIRE LENING Elke persoon, ongeacht zijn beroepssituatie (werknemer, ambtenaar, vrij beroep, zelfstandige,…), kan een hypothecair krediet...

Welke som kan ik lenen met een hypothecaire lening?

Hypothecaire lening Welke som kan ik lenen met een hypothecaire lenen?   LEENBARE SOM BIJ EEN HYPOTHECAIRE LENING De som van uw hypothecaire lening hangt af van uw maandelijks inkomen. Om u een hypothecair krediet te kunnen toekennen,...

Welke zijn de criteria om een krediet te krijgen?

Hypothecaire lening Welke zijn de criteria om een krediet te krijgen?   Hoe een krediet krijgen?Krediet 2000 maakt uw kredietaanvraag eenvoudiger. Niettemin moet toch aan bepaalde voorwaarden voldaan worden om probleemloos een hypothecaire lening of...

Welke som kan ik lenen met een hypothecaire lening?

Hypothecaire lening Welke som kan ik lenen met een hypothecaire lening? LEENBARE SOM BIJ EEN HYPOTHECAIRE LENING De som van uw hypothecaire lening hangt af van uw maandelijks inkomen. Om u een hypothecair krediet te kunnen toekennen, gaat de...

Vragen ivm een hypothecaire lening ? Een hypothecaire lening nodig ?

Een luisterend team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden !