fbpx

Uw kredietpartner

Een hypothecaire lening aangaan met Krediet 2000

ONLINE AANVRAAG

1

Hypothecair

2

3

4

Mensualité :
Montant :
Durée :
TAEG* :
Coût total :
(*) Taux fixe durée 10 ans - Quotité < 60% - sous conditions - sous réserve d'analyse
(**) Taux nets du crédit. Ces taux ne sont pas les TAEG (taux annuel effectif global) qui sont calculés de façon personnalisée car doivent tenir compte de paramètres tels que assurances, frais de dossier, frais d’expertises si nécessaire,…
(***) Les mensualités sont basées sur la méthode de calcul "Hypo Plus". Elles sont progressives dans le temps et pour une quotité de 85%. Le tableau d'amortissement détaillé est disponible sur demande.
Prospectus et tarifs de nos partenaires à télécharger : cliquez ici

Uw wensen concreet maken met een hypothecair krediet?

U hebt net uw droomhuis gevonden? In uw hoofd heeft u het al helemaal ingericht? Schakel dan een versnelling hoger en maak uw dromen werkelijkheid! 

Dankzij de hypothecaire kredieten moet u niet meer wachten tot u de lotto won. Bovendien liggen de huidige rentevoeten bijzonder laag en Krediet 2000 zal voor u de oplossing weten te vinden tegen de beste rentevoet ten opzichte van uw situatie en uw projecten! 

Een hypothecaire lening aangaan met Krediet 2000, dat is de oplossing om u het huis of het appartement van uw dromen te kunnen veroorloven!

  Compromis

Wij analyseren gratis uw compromis en u krijgt snel antwoord. 

  Hypothecair krediet

Ga een lening aan voor het goed van uw dromen, tegen een interessante rentevoet, met Krediet 2000.

  U bent eigenaar

Bespaar met de afkoop van uw hypothecair krediet en verminder uw maandelijkse aflossing. 

Uw kredietpartner
Kredit 2000 expert in
oplossingen om te lenen 

Nos agences

U wenst een lening aan te gaan ? Krediet 2000 beantwoordt al uw vragen.

Contacteer het team van Krediet 2000

FAQ

U wenst een lening aan te gaan ? Krediet 2000 beantwoordt al uw vragen.

Wie kan een hypothecair krediet aanvragen?

Hypothecair krediet Wie kan een hypothecair krediet aanvragen?   DE VOORWAARDEN VOOR DE AANVRAAG VAN EEN HYPOTHECAIRE LENING Elke persoon, ongeacht zijn beroepssituatie (werknemer, ambtenaar, vrij beroep, zelfstandige,…), kan een hypothecair krediet...

Welke som kan ik lenen met een hypothecaire lening?

Hypothecaire lening Welke som kan ik lenen met een hypothecaire lenen?   LEENBARE SOM BIJ EEN HYPOTHECAIRE LENING De som van uw hypothecaire lening hangt af van uw maandelijks inkomen. Om u een hypothecair krediet te kunnen toekennen,...

Welke zijn de criteria om een krediet te krijgen?

Hypothecaire lening Welke zijn de criteria om een krediet te krijgen?   Hoe een krediet krijgen?Krediet 2000 maakt uw kredietaanvraag eenvoudiger. Niettemin moet toch aan bepaalde voorwaarden voldaan worden om probleemloos een hypothecaire lening of...

Welke som kan ik lenen met een hypothecaire lening?

Hypothecaire lening Welke som kan ik lenen met een hypothecaire lening? LEENBARE SOM BIJ EEN HYPOTHECAIRE LENING De som van uw hypothecaire lening hangt af van uw maandelijks inkomen. Om u een hypothecair krediet te kunnen toekennen, gaat de...

Hypothecair krediet
Krediet 2000 vindt de beste rentevoet voor uw hypothecaire lening

Wat is een hypothecair krediet? 

Volgens de wet van 4 augustus 1992 is een hypothecair krediet “bestemd voor het financieren van het verwerven of behouden van onroerende zakelijke rechten” (meestal het eigendomsrecht). Het hypothecair krediet is dus bedoeld om de aankoop of de bouw van een onroerend goed te financieren. 

De term “hypothecair” wordt gebruikt om duidelijk te maken dat de leningverstrekker een hypotheek heeft op het onroerend goed (=onderpand), tot de schuld volledig afbetaald is. Indien niet meer wordt afbetaald, behoudt de leningverstrekker zich het recht voor om beslag te leggen op het goed als terugbetaling van de lening.

DE HYPOTHECAIRE LENING: WELKE DUURTIJD?

Meestal heeft een hypothecair krediet een looptijd tussen 10 en 30 jaar. U kunt dus kiezen tussen verschillende periodes die van tien tot dertig jaar gaan. De periode heeft uiteraard een invloed op het tarief van de hypothecaire lening. 

Contacteer ons

Onroerend krediet
Uw hypothecair krediet simuleren

HYPOTHECAIRE LENING: WELKE RENTEVOET KIEZEN? (VAST, VARIABEL, SEMI-VAST)

Omzeggens geen enkel krediet is gratis. Om de diensten rendabel te maken, rekent de leningverstrekker intresten aan, berekend op basis van de geleende som. De percentages van deze intresten worden rentevoeten genoemd. Voor hypothecair krediet is een vaste, een variabele of een semi-vaste rentevoet mogelijk. 

De rentevoeten voor een hypothecaire lening worden JKP genoemd (jaarlijks kostenpercentage).

  • Vaste rentevoet: de rentevoet blijft vast tijdens de hele duur van het krediet, dit wil zeggen dat de maandelijkse aflossingen ongewijzigd blijven tot de schulden terugbetaald zijn. 
  • Variabele rentevoet: de rentevoeten wisselen zolang het krediet loopt. Met deze optie kan rekening worden gehouden met de schommelingen in de rentevoeten. De maandelijkse aflossingen kunnen lager en dan weer hoger zijn. Kiest u voor deze oplossing, dan aanvaardt u dat u, wanneer u een hypothecair krediet aangaat, niet weet hoeveel de maandelijkse aflossingen precies zullen bedragen zolang het krediet loopt, omdat de rentevoet van het krediet gelijk wanneer kan variëren, in uw voordeel maar ook in uw nadeel. 
  • Semi-vaste rentevoet: de semi-vaste rentevoet ligt halfweg tussen de vaste rentevoet en de variabele rentevoet en wordt ook herzienbare rentevoet genoemd. Deze rentevoet is een alternatief tussen deze twee oplossingen. De eerste maandelijkse betalingen liggen vast en na 3, 5 of 10 jaar kan de rentevoet herbekeken en gewijzigd worden voor een nieuwe periode, of omgezet worden in variabele rentevoet. 

Simuleer uw hypothecaire lening

Uw lening aan de beste rentevoet
Krediet 2000, uw kredietpartner
sinds meer dan 30 jaar

HYPOTHECAIRE LENING: BIJKOMENDE KOSTEN?

Bij een hypothecair krediet horen bijkomende kosten, zoals de schuldsaldoverzekering, de registratierechten, de aktekosten en de erelonen van de notaris (beter bekend als ‘notariskosten), het hypotheekrecht, enz. 

HYPOTHECAIR KREDIET: WELKE VOORWAARDEN?

Kredietgevers vragen bepaalde garanties om het hoofd te kunnen bieden aan onverwachte gebeurtenissen. Bijvoorbeeld de hypotheek waar we het eerder over hadden. Dan is er ook nog de schuldsaldoverzekering (SSV). Zo weet de leningverstrekker dat hij bij een overlijden terugbetaald wordt. 

 

HYPOTHECAIRE LENING = FISCAAL VOORDELIG ?

De Belgische staat heeft een nieuw fiscaal voordeel uitgevoerd “de woonchèque”, deze geeft de mogelijkheid aan sommige om toch eigenaar te worden. De wooncheque is een belastingkorting die toegekend wordt aan mensen die een hypothecaire lening afgesloten hebben om een eigen huis te kopen of te laten bouwen. Voor meer informatie kan u steeds terecht op de site van de SPW.

Ontdek de brochures en tarieven van onze partners.

Vragen omtrent hypothecaire leningen ? U heeft een hypothecaire lening nodig ?

Een team dat naar u luistert en klaar staat om al uw vragen te beantwoorden !