fbpx

Uw kredietpartner

De deskundigheid in woonkrediet

ONLINE AANVRAAG

1

Hypothecair

2

3

4

Mensualité :
Montant :
Durée :
TAEG* :
Coût total :
(*) Taux fixe durée 10 ans - Quotité < 60% - sous conditions - sous réserve d'analyse
(**) Taux nets du crédit. Ces taux ne sont pas les TAEG (taux annuel effectif global) qui sont calculés de façon personnalisée car doivent tenir compte de paramètres tels que assurances, frais de dossier, frais d’expertises si nécessaire,…
(***) Les mensualités sont basées sur la méthode de calcul "Hypo Plus". Elles sont progressives dans le temps et pour une quotité de 85%. Le tableau d'amortissement détaillé est disponible sur demande.
Prospectus et tarifs de nos partenaires à télécharger : cliquez ici

Accueil » Hypothecaire lening » De karakteristieken van de hypothecaire lening » Woonkrediet – expertise hypothecaire lening

 

De deskundigheid in woonkrediet

Krediet 2000 begeleidt u professioneel om uw woonkrediet te krijgen. Omdat wij weten dat uw vastgoedplannen u erg nauw aan het hart liggen, doen wij er alles aan om ze in goede banen te leiden! Samen kiezen we de formule die het best bij u past voor uw hypothecair krediet.  

Woonkrediet
Een grondige deskundigheid in woonkrediet

Rentevoet van het woonkrediet

Spreid de terugbetaling van uw woonkrediet zoals u zelf wil: vaste, variabele of semi-vaste rentevoet. De eerste blijft dezelfde zolang u moet terugbetalen, de tweede varieert volgens de schommelingen op de financiële markten, de derde is een combinatie van de eerste twee opties. 

Wij helpen u om de rentevoet te kiezen die het best bij u past, op basis van uw maandelijkse kosten, uw inkomen, … 

DUUR VAN HET WOONKREDIET

Een woonkrediet heeft meestal een looptijd van 10 tot 30 jaar. Het minimum is 10 jaar, het maximum is 40 jaar. Het bedrag van de maandelijkse aflossing van het woonkrediet zal natuurlijk afhangen van de duur. Krediet 2000 helpt u om de looptijd te kiezen die het best past bij uw gezinssituatie, uw financiële middelen en de terugbetalingsformule. 

VOORWAARDEN VOOR DE TOEKENNING VAN EEN WOONKREDIET

De basisvoorwaarden om een woonkrediet te krijgen, zijn: 

  • Een vast inkomen hebben. 
  • In het bezit zijn van een geldige identiteitskaart. 
  • Woonachtig zijn in België. 
  • Kunnen aantonen in staat te zijn om het woonkrediet terug te betalen. 

Aan de berekening van het precies bedrag van het woonkrediet zijn nog andere criteria verbonden. 

Aarzel niet om contact op te nemen met het team van Krediet 2000 dat u graag alles vertelt over deze criteria. 

VOOR DE AANKOOP VAN EEN ONROEREND GOED

Ons team van deskundigen staat voor u klaar om het compromis dat u kreeg van de persoon die u het goed verkoopt, gratis onder de loep te nemen. 

Breng het dus zeker mee voor de aanvraag van het woonkrediet: het compromis of de onderhandse verkoopovereenkomst is erg belangrijk! 

OPSCHORTEND BEDING

Het compromis bevat bedingen die u op verschillende niveaus beschermen: in sommige gevallen (dat hangt af van de verkopers) bevat het ook een opschortend beding. Dit beding geldt meestal voor vier weken, namelijk de termijn die de kredietverstrekker heeft om te antwoorden op uw aanvraag van een woonkrediet. Staat dit beding niet in het contract, dan kunt u het nog altijd vragen. Wij raden u dus aan om advies in te winnen bij uw notaris alvorens u wat dan ook tekent. 

WIJ ZIJN ER OM U AAN EEN WOONKREDIET TE HELPEN

Krediet 2000 heeft een dertigtal agentschappen in België. Overal staat een team paraat om u alle mogelijke inlichtingen te geven! 

Bel ons, mail ons of kom langs in een agentschap: wij zullen uw dossier bestuderen en een berekening van uw woonkrediet simuleren. 

Vragen omtrent hypothecaire leningen ? U heeft een hypothecaire lening nodig ?

Een team dat naar u luistert en klaar staat om al uw vragen te beantwoorden !