fbpx

Uw kredietpartner

Het voordeligste tarief

ONLINE AANVRAAG

1

Hypothecair

2

3

4

Mensualité :
Montant :
Durée :
TAEG* :
Coût total :
(*) Taux fixe durée 10 ans - Quotité < 60% - sous conditions - sous réserve d'analyse
(**) Taux nets du crédit. Ces taux ne sont pas les TAEG (taux annuel effectif global) qui sont calculés de façon personnalisée car doivent tenir compte de paramètres tels que assurances, frais de dossier, frais d’expertises si nécessaire,…
(***) Les mensualités sont basées sur la méthode de calcul "Hypo Plus". Elles sont progressives dans le temps et pour une quotité de 85%. Le tableau d'amortissement détaillé est disponible sur demande.
Prospectus et tarifs de nos partenaires à télécharger : cliquez ici

Accueil » Hypothecaire lening » De karakteristieken van de hypothecaire lening » Een hypothecaire lening tegen de beste rentevoet

Een hypothecaire lening tegen de beste rentevoet

Krediet 2000 speelt tegelijk een rol als begeleider, vergelijker en verdediger. Omdat wij veelzijdig en zeer beschikbaar zijn, kunnen wij u ook een volledige, persoonlijke en onberispelijke service bieden, om naast u te staan tijdens heel de afwikkeling van uw onroerend project. Ons hoofddoel is dat dit tot een goed einde wordt gebracht. Daarom vinden wij voor u de beste rentevoet voor uw hypothecair krediet.

Hypothecair krediet
Een interessante rentevoet voor uw hypothecaire lening

Hypothecaire lening Krediet 2000: volledige service

Bij Krediet 2000 begeleiden wij u bij elke stap op de weg naar uw hypothecaire lening. 

Wij spelen de rol van: 

  • Begeleider: wij informeren u gedetailleerd over elke stap die u moet zetten om een hypothecaire lening te krijgen, in alle discretie en vertrouwelijkheid. Onze rol loopt trouwens verder ook na de aankoop van uw onroerend goed, want wij houden uw dossier voortdurend in het oog, om u op de hoogte te brengen zodra de rentevoeten interessanter worden dan toen u tekende. 
  • Vergelijker: wij ontleden voor u alle voorstellen van hypothecaire kredieten die er op de markt zijn en doen u zo onschatbare tijd winnen. De banken en bedrijven die hypothecaire kredieten verlenen, bieden elk hun eigen berekeningsformules aan, die soms niet te vergelijken zijn. Krediet 2000 helpt u om de juiste formule te kiezen voor uw eigen situatie en de juiste maatschappij om uw dossier goed te keuren. Wij centraliseren alle informatie voor één enkele afspraak met onze deskundigen en besparen u zo tijdrovende bezoeken aan al deze kredietgevers. Bovendien bekomen wij van deze instellingen soms een rentevoet die interessanter is dan deze die u zelf als particulier had gekregen. 
  • Verdediger: wij verdedigen uw dossier bij de bank, die haar akkoord moet geven voor de toekenning van het hypothecair krediet. Deze wil inderdaad zeker weten dat het bedrag van de hypothecaire lening haar tijdig zal terugbetaald worden. In het tegengestelde geval zal ze haar vordering innen door de verkoop van het goed.

HYPOTHECAIR KREDIET = BELASTINGVOORDEEL 

Krediet 2000 doet u partij trekken van het fiscaal aftreksysteem dat de gewesten uitwerkten en dat in het Waals Gewest ‘chèque habitat’ (= woonbonus) heet. Het was de bedoeling om de aankoop van een eigen woning te vergemakkelijken. Dit is een soort korting op de jaarlijkse personenbelasting, maar er hangen uiteraard wel enkele voorwaarden aan vast. Zo moet het krediet een looptijd van minstens 10 jaar hebben en moet het goed als hoofdverblijf bewoond worden. Meer info is te vinden op de website van de FOD.

Aarzel niet om het team van Krediet 2000 naar al deze criteria te vragen. 

DE HYPOTHECAIRE LENING EN HAAR VERSCHILLENDE SOORTEN MAANDELIJKSE RENTEVOETEN 

Aan de toekenning van een hypothecair krediet zijn debetrentes verbonden, berekend op basis van de ontleende som. Deze percentages heten rentevoeten. Voor een hypothecair krediet zijn verschillende soorten rentevoeten mogelijk. 

Kiest u voor een vaste rentevoet, dan kan de terugbetaling van de lening gespreid worden over 10, 15, 20 of 25 jaar.  

Bij een variabele of veranderlijke rentevoet kan ze ook 10, 15, 20 of 25 jaar lopen. Wij bieden ook de Hypo Plus Formule aan, met geleidelijk stijgende maandelijkse aflossingen in de tijd. 

Aarzel niet om een online simulatie te doen en te ontdekken hoe een hypothecaire lening berekend wordt. 

Vragen omtrent hypothecaire leningen ? U heeft een hypothecaire lening nodig ?

Neem contact op met het dichtstbijzijnd kantoor